Sun. May 26th, 2024
M&C Condor sleutel

Waar moet je op letten

Waar moet je op letten bij nieuwe cilindersloten? Als je op zoek bent naar nieuwe cilindersloten voor je woning of bedrijfspand, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten. Zo is het bijvoorbeeld van belang om te kijken naar het keurmerk dat op het cilinderslot staat. Dit keurmerk geeft aan dat het slot voldoet aan bepaalde veiligheidseisen en dat het slot getest is op inbraakwerendheid.

Een ander belangrijk aspect is het merk van het cilinderslot. Er zijn diverse merken op de markt die cilindersloten aanbieden met verschillende beveiligingsniveaus. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en veiligheid.

Een derde belangrijk punt is de gehard stalen brug die in het cilinderslot verwerkt zit. Deze brug zorgt ervoor dat het slot bestand is tegen uitboren en andere inbraakpogingen. Daarnaast is het van belang dat het cilinderslot voorzien is van kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt dat inbrekers het cilinderslot uit het deurbeslag kunnen trekken.

Wat zijn de beste beveiligde cilinders

Wat zijn de beste beveiligde cilinders op de markt? Er zijn diverse cilindersloten op de markt die uitstekend beveiligd zijn tegen inbraakpogingen. Een voorbeeld hiervan is de M&C Condor. Dit cilinderslot heeft een SKG keurmerk met drie sterren en is daarmee zeer inbraakwerend. Daarnaast is het cilinderslot voorzien van kerntrekbeveiliging en een gehard stalen brug.

Een ander beveiligd cilinderslot is de Nemef NF3. Dit cilinderslot heeft eveneens een SKG keurmerk met drie sterren en is voorzien van kerntrekbeveiliging. Daarnaast heeft de NF3 een extra beveiliging tegen het uitboren van het cilinderslot.

Waarom is het SKG keurmerk

Waarom is het SKG keurmerk zo belangrijk bij cilindersloten? Het SKG keurmerk geeft aan dat een cilinderslot getest is op inbraakwerendheid en voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. Het keurmerk kent een aantal gradaties, variërend van één tot drie sterren. Hoe meer sterren een cilinderslot heeft, hoe beter het slot inbraakwerend is.

By blog