Geef inbrekers geen kans met een draadloos alarmsysteem van Ajax

Alarm in woning of pand plaatsen

We willen dat klanten de beste kwaliteit krijgen en zo veilig mogelijk worden beschermd tegen inbraak. Dit kan met de draadloze alarmsystemen van Ajax. Met een lang meegaande batterij van 7 jaar kun je eindeloos gebruik maken van het systeem waardoor het pand altijd zo veilig als mogelijk is met de systemen in onze winkel. Inbrekers worden steeds slimmer met hun trucs. Daar is het Ajax alarmsysteem goed op ingesteld. De systemen hebben een veiligheid certificering volgens de grade 2 EU norm. De systemen kunnen zo uitgebreid als mogelijk worden geïnstalleerd tot 100 onderdelen per alarm hub. Je kunt beginnen met de starterskit welke al zeer compleet is voor de veiligheid van je pand. Hierbij kun je sensoren aanschaffen die draadloos zijn afgestemd op de diverse modules.

De onderdelen van het alarm

Het Ajax alarmsysteem heeft onderdelen die je door de hele woning draadloos kunt plaatsen. Met de smartphone kun je de systemen bedienen en eventueel camera beelden via bekijken. Zo kan de woning dag en nacht in de gaten worden gehouden. Het draadloos alarmsysteem heeft onder andere raam, glas en deur detectoren die bij aanraking afgaan. Ook zijn ze beveiligd tegen een vals alarm en huisdieren. Je kunt kiezen om je al dan niet bij de meldkamer te registreren met het systeem. Echter is dat het meest veilig. Zo kan de politie of brandweer zonder 112 te bellen snel ter plaatse zijn. De onderdelen van onze systemen bestaan onder andere uit COLORVU Dome camera’s welke een groot ruim 360 graden beeld vastleggen. Outdoor en indoor motioncam’s. Deze scannen bewegingen van onbevoegden in en om het pand. Een keypad is om het alarm te bedienen door middel van toegangscodes. Verder kun je ook nog kiezen voor een buitenflitser als het alarm afgaat. Onze DUALCURTAIN is een gordijn detector die tot 15 meter kan detecteren. Verder kunnen de COLORVU Bullet camera’s haarscherpe beelden vastleggen. Er is keuze genoeg in het aansluiten van modules via het draadloze netwerk.

Voordelen van de draadloze systemen

Het Draadloze Ajax alarmsysteem bevat grote voordelen. Het ontwerp is zeer stijlvol en in zwarte of witte componenten verkrijgbaar. Je bent zelf de eigenaar van onze systemen zonder doorlopende kosten. Het alarm heeft tot wel 2000 meter draadloos bereik gezien vanuit open veld. Elke keer wordt het berichten systeem ge-update met meldingen die je in de app van het alarm ontvangt. De configuratie met het netwerk en aansluiting van alle componenten op de hub gaat zeer snel en eenvoudig zonder over technische kennis te beschikken. De draadloze verbindingen haperen niet. De betrouwbaarheid is 100% gegarandeerd, net als bij een bekabeld systeem. Met het wegvallen van de verbinding ontvangt je direct een bericht met de code “DeliverAnyway”. De veiligheid is innovatief en bevat topkwaliteit.

Jordy Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord